Wat is de Regenesis-Healing Therapie?


Regenesis-Healing therapie is een nieuwe en revolutionaire methode ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmusson. Deze bijzondere natuurgeneeskundig therapeut heeft tussen 1985 en 2000 honderden volwassenen en kinderen succesvol geholpen die gediagnostiseerd waren met ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en andere gedragsstoornissen.


Rasmusson behandelde met groot succes veel mensen met een Bipolaire (MD) stoornis, een psychiatrische ziekte die volgens de huidige geneeskunde nog steeds niet te genezen is. Na zijn dood in 2001 is zijn werk in 2008 door Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel verder ontwikkeld voor onder andere ook de behandeling van kinderen die met ADHD, PDD-NOS autisme en andere gedragsstoornissen gediagnostiseerd zijn. Kinderen en volwassenen die last hebben van hyperactiviteit, trauma, concentratie en andere emotionele en/of psychische klachten kunnen zonder medicatie met deze therapie weer in balans komen. Het is een bijzonder krachtige, op natuurkundige wetten gebaseerde methode die het proces van het zelf genezend en corrigerend vermogen van geest en lichaam op gang brengt. Regenesis-Healing Therapie is daarnaast toe te passen op vele andere lichamelijke, emotionele en psychische klachten. De positieve resultaten bij kinderen met de diagnose ADHD, PDD-NOS, en autisme zijn bijzonder te noemen.


Kinderen kunnen in onze praktijk terecht voor de bijzondere Regenesis-Healing natuurgeneeskundige therapie. Een kind met de diagnose ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en andere gedragsstoornissen heeft speciale aandacht nodig om vanuit zijn kracht en rust op te kunnen groeien, die kracht en rust krijgt het weer na een behandeling met de Regenesis-Healing Therapie. Wij kijken daarbij ook naar de culturele en sociale omstandigheden waarin het kind opgroeit. Wij geven daarbij ondersteuning aan de ouders om dit proces te begeleiden.


Regenesis-Healing en de samenwerking met de reguliere geneeskunde.

Regenesis-Healing Therapie kan door de paramedische benadering gezien worden als een complementaire methode naast de reguliere geneeskunde. Een nauwe samenwerking met de arts of psychiater is daarom heel goed mogelijk en zelfs aan te bevelen.Regenesis-Healing Therapie is er ook voor volwassen met ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en andere emotionele, psychische en/of gedragsstoornissen, kijk op onze website Regenesis-Therapie.nl


Heeft u vragen of wilt u informatie over een behandeling, vul dan het contact formulier in.

Zie contactformulier


Wilt u liever telefonisch contact. Klik dan hier.Tags: Regenesis-Healing, Regenesis-Therapie, Robert Rasmusson, ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme, gedragsstoornissen, gedragsstoornissen bij kinderen, concentratiestoornissen, Hyperactiviteit, aandachtsstoornissen, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Jeannette Noordeloos geeft ook les in
Regenesis-Healing via de Quantum-Academy.