Disclaimer


Deze website is gemaakt om meer bekendheid te geven aan een aantal natuurlijke geneeswijzen, Regenesis-Healing en hun mogelijkheden. De informatie op deze website is dus GEEN persoonlijk therapeutisch advies. Ook al herkent u bij uzelf of uw kind een ziektebeeld of een aantal symptomen, dan is het nog onduidelijk of de beschreven therapie├źn en middelen voor u toepasbaar zijn. Ondanks het feit dat er gestreefd is naar uiterste zorgvuldigheid, kunnen teksten fouten bevatten.


De informatie op deze website kan het advies van een gekwalificeerde arts of specialist niet vervangen. Zij beoordelen uw totale individuele situatie.
Regenesis is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Regenesis is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Regenesis sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline.

De Regenesis therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

Hoewel Regenesis fantastische resultaten oplevert is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Regenesis doet. Verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de therapeut of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.


Jeannette Noordeloos en Danielle Driessen aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de teksten van deze website, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van deze teksten door derden.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze website. Jeannette Noordeloos en Danielle Driessen  kunnnen niet garanderen dat de inhoud van gelinkte sites correct is. Zij nemen dus geen verantwoordelijkheid op zich voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt of waarnaar een link is geplaatst.


Tags: Regenesis-Healing, Regenesis-Therapie, Robert Rasmusson, ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme, gedragsstoornissen, gedragsstoornissen bij kinderen, concentratiestoornissen, Hyperactiviteit, aandachtsstoornissen, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.