De moderne geneskunde, is het wel een wetenschap?De moderne reguliere geneeskunde.

Artsen en psychiaters worden niet opgeleid om zich af te vragen 'waarom heb je deze ziekte'? Wanneer zij deze vraag wel zouden stellen dan zou de moderne geneeskunde na 200 jaar dichter bij de oplossing voor vele ziekten zijn.


Wat is is de drijvende motor achter de meeste wetenschappen? Vragen stellen!, natuurkundigen en biologen worden gedreven door de zoektocht naar een beter inzicht in de complexiteit van het leven en hoe het ooit begon.


In de moderne geneeskunde is men echter niet gewend deze vragen te stellen. Het is eerder de patiënt die vragen stelt over zijn gezondheid aan de arts of psychiater, "waarom heb ik die ziekte, en waar komt die vandaan"?


Maar artsen en psychiaters zijn niet geïnteresseerd in het hoe en waar­om.

Zij zijn opgeleid in het onderzoeken van symp­tomen en zo snel mogelijk stellen van een diagnose, zodat de behandeling met medicijnen kan beginnen.

De consequen­tie is dat de moderne geneeskunde vandaag de dag een oppervlakkige wetenschap blijft, als het al een wetenschap is. Zij behandelt de symptomen - maakt het leven draaglijk en zo prettig mogelijk voor de patiënt - maar ge­neest zelden.


De alternatieve geneeskunde.
Nu begrijp je misschien waarom de alternatieve geneeskunde zo belangrijk is, wij proberen de oorzaak te vinden, en als we die vinden dan verdwijnen ook de symptomen waardoor echte genezing mogelijk.