Boeken over ADHD
Autisme, ADHD, PDD NOS en een tekort aan magnesium.

Een magnesiumsuppletietherapie, met magnesium, vitamine B6 en zink, geven vaak spectaculaire verbeteringen.


Wat is de overeenkomst tussen depressie, hyperactiviteit, epilepsie,autisme, ADHD en de ziekte van Alzheimer?

Dokter Marianne Mousain-Bosc een Franse kinderarts zegt hierover" Deze zogenaamde afwijkingen zijn vaak ontstaan door een abnormaal hoog magnesiumtekort".


Marianne Mousain-Bosc, vertelt hoe zij met met magnesium supplementen het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen heeft verbeterd.

Magnesium door de reguliere geneeskunde een “vergeten” mineraal", maar nu weer ontdekt als een doeltreffend middel en veilig in gebruik zonder bijwerkingen.  


In een eenvoudige taal en dus voor iedereen begrijpelijk schrijft zij hoe het tekort aan magnesium ontstaat en waarom het zo vaak voorkomt. Omdat meer dan 75% van de bevolking een gebrek aan magnesium heeft gaat het ons allemaal aan.  En waarom het magnesium tekort zulke dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.


Het is dus aan te bevelen om binnen de familie ook onderzoek te doen naar een mogelijk magnesiumtekort. Het kan gaan om personen die aan dezelfde aandoeningen lijden zoals overprikkelbaarheid, stress, nervositeit, migraine, overgevoeligheid, spasmofilie en schildklierproblemen.


Ik kan u daarin adviseren en u de juiste adviezen geven.


Robert Burn, directeur van het Autistisch Centrum in Llanelli in Engeland, geeft aan dat men dient te overwegen om magnesium in te zetten als preventiemiddel en als behandeling bij autisme en andere (gedrags) stoornissen

.

Magnesium lijkt dan ook kennelijk onmisbaar te zijn voor en tijdens de zwangerschap. Helaas komt deze informatie nog nauwelijks over bij kinderartsen, gynaecologen en verloskundigen.


Wat te doen

Dit artikel beschrijft in het kort hoe belangrijk het mineraal magnesium is voor ons welzijn. Wenst u zich verder hierin te verdiepen dan is een absolute aanrader, het uiterst interessante boek ‘Magnesium, dé oplossing’ van Dr. Marianne Mousain-Bosc een Franse kinderarts. ISBN: 9789079872183; www.succesboeken.nl.  

Auteur :  FERNAND HAESBROUCK , apotheker.  

ISBN  978-9-0902-1709-3 


Bestellen via http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789090217093&PC=205F995F
Tags: Zechstein Ancient magnesium, Regenessis magnesium therapie Regenesis-Healing, Regenesis-Therapie, Robert Rasmusson, ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme, gedragsstoornissen, gedragsstoornissen bij kinderen, concentratiestoornissen, Hyperactiviteit, aandachtsstoornissen, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.